Black Friday 2024

Black Friday 2024

Kun på dagen! Spar op fra 10 til 50%

Black Friday Recovery Boots 

Hos Optima Sport afholder vi d. 29. November 2024 et kæmpe BLACK FRIDAY udsalg!

Du kan sparer fra 10 til 25% på produkter som Recovery Boots, massagepistoler og meget mere.

Tilbuddene kører KUN den pågældende dag, så det er med at slå til, så du kan gøre en god handel!

De gode Recovery Boots tilbud finder du lige her på vores webshop i de forskellige produktkategorier og du kan få leveret dem hurtigt!

 

Se vores tilbud på:

Recovery Boots

Massagepistol

Lungetræner

Sportsernæring

Sportstøj

 

Du kan finde et samlet overblik over vores tilbud her.

 

Rigtig god Black Friday!

MVH

Optima Sport


Find de gode tilbud online

Hos Optima Sport er vi kun et klik væk og derfor har du altid mulighed for at få finger i de mange gode tilbud også selv om du har en travl hverdag med arbejde, børnehentning, rengøring, osv. i en travl hverdag.

Du kan derfor i ro og mag shoppe dine yndlingsprodukter fra sofaen, og skulle du have tid.​​​​​​​ Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige og uddannede personale som altid gør sig umage, med at hjælper dig til at finde de helt rigtige produkter. Rigtig god Black Friday!

 

Black Friday tilbud: Gaven til hende, eller ham, der har alt

​​​​​​​Black Friday falder knap en måned før juleaften, hvilket giver dig en oplagt mulighed for at være på forkant med nogle af dine julegaver, eller gaver til pakkekalenderen eller advent. Hos Optima Sport kan du få mange andre og billigere ting end Recovery Boots som du kan forkæle dine nærmeste med i december.

Skulle der ryge noget ned i kurven, som er en gave fra dig til dig, forstår vi dig godt! Vi giver nemlig rigtig gode Black Friday tilbud på udvalge produkter.

 

Selvforkælelse med vores Black Friday udsalg​​​​​​​ 

Black Friday hos Optima Sport giver dig rig mulighed for at forkæle dig selv.

Har du brug for at få hurtigere restitution, så kan vores Recovery Boots uden tvivl hjælpe dig. Støvlerne kan også hjælpe hvis du har væskeophobninger i dine ben.

Vi har udsalg på mange af vores populære produkter, og det kan være, at der lige præcis er tilbud på det produkt du har gået og ønsket dig. 

De bedste råd, vi kan give dig, for at sikre at du får en god shoppeoplevelse til Black Friday, er: du skal være forberedt og hurtig.

Måske har du længe kigget på en massagepistol til dine ømme muskler, men har endnu ikke fået fingrene i den, da du venter på det helt rigtige tilbud?

Så er Black Friday en god mulighed for at kaste dig over de produkter du har haft i kikkerten. Vil du være forberedt så kan du med fordel lave en liste over de produkter du kunne have interesse i. Så er du klar til at gå målrettet til værks på den store dag.

 

Danmark og Black Friday?

Black Friday er blevet meget udbredt i Danmark, og hos Optima Sport er vi kun glade for at tage begivenheden til os.

Vi kan tilbyde dig yderst skarpe priser på alt det bedste inden for sports restitution.

Men hvad er i grunden Black Friday?

Black Friday er en amerikansk begivenhed, som startede tilbage i 1960’erne. Black Friday hænger sammen med en anden amerikansk højtid, Thanksgiving (fjerde torsdag i november).

Omkring Thanksgiving skydes den amerikanske julehandel typisk igang med forlængede åbningstider og stærke tilbud. Efter sigende kommer navnet "Black Friday" som en refererede til den voldsomme kø af fodgængere og biler, som opstod dagen efter Thanksgiving.

I 2013 kom Black Friday til Danmark i 2013, men fik først sit rigtige gennembrud i omkring 2015. I dag har butikker både fysiske- og onlinebutikker taget fænomenet til sig.

 


FAQ - Black Friday

Her får du svar på de mest stillede spørgsmål omkring Black Friday.

 

Hvilken dato er Black Friday 2023?

​​​​​​​Black Friday ligger hvert år fredagen efter den amerikanske helligdag Thanksgiving. Black Friday ligger således efter den fjerde torsdag i november –  i år er dette fredag d. 24. november 2023.

 

Hvad er Black Friday?

Black Friday er den største handelsdag på året, ikke kun i Danmark, men i det meste af verden.

Det den uofficielle start på julehandlen og en dag, hvor butikker og webshops byder på rigtig mange gode tilbud. Flere fysiske butikker har desuden valgt at udvidede åbningstiden.

 

Hvor kommer Black Friday fra?

Black Friday har sin oprindelse i USA. Black Friday ligger altid dagen efter helligdagen Thanksgiving, og denne dag (fredagen efter Thanksgiving), har altid været den uofficielle start på den amerikanske julehandlen.

Det er dog først indenfor de seneste 10-20 år, at udtrykket ”Black Friday” er begyndte at blive brugt.

I USA var det omkring 2005, at Black Friday for alvor begynde at tage fart.

I 2013 begyndte nogle få dankse butikker, at tage de første initiativer til Black Friday.  

I 2014 slog man rekord på Black Friday, med 4,5 millioner dankorttransaktioner. Dette er det højeste antal nogensinde på én enkelt dag.

I 2015 fik Black Friday sit egentlige gennembrud i Danmark, og slog rekord som den største handelsdag nogensinde.

 

Hvorfor hedder det Black Friday?

​​​​​​​Fredagen efter Thanksgiving – dagen hvor julehandlen uofficielt begynder, blev omtalt som Black Friday helt tilbage i 1961, hvor man i Philadelphia, USA brugte det til at beskrive den voldsomme trængsel og trafik af fodgængere og biler, som man hvert år så dagen efter Thanksgiving, når næsten hele befolkningen begik sig ud i butikkerne for at starte på julehandlen. Omkring 20 år senere – efter at udtrykket Black Friday var blevet mere og mere brugt, blev en populær forklaring på begrebet at denne dag repræsenterer den dag på året, hvor detailhandlen begynder at få profit – altså at tallene på bundlinjen går fra at være røde til at være sorte.

 

Hvem opfandt Black Friday?

​​​​​​​Black Friday stammer fra USA, og ligger altid dagen efter helligdagen Thanksgiving. Dagen efter Thanksgiving er for mange amerikanere en dag hvor de får black fri fra arbejde og skoler, hvorfor denne dag naturligt altid har været en dag hvor amerikanerne strømmede til butikker og startede deres juleindkøb. Det er ligeledes i USA at betegnelsen ”Black Friday” blev brugt første gang – nemlig som et billede på den sorte trafik af mennesker og biler på gaderne. Black Friday er altså en amerikansk handelsdag – men en dag som hele verden har taget til sig.

 

Hvor finder man Black Friday tilbud?

Hos Optima Sport garanterer vi dig en kæmpe tilbudsfest til Black Friday!

Vil du være sikker på ikke at gå glip af vores gode tilbud? Så følg med lige i her på optimasporet.dk, og skriv dig op til vores nyhedsbrev. I vores nyhedsbrev kan du blive inspireret, samtidig med at du kan holde dig opdateret på aktuelle tilbud. Du kan skrive dig op nederst på denne side.