Bag om Optima Sport

Bag om Optima Sport

Hvem står bag Optima Sport

Optima Sport blev startet af Heine Toft Kristiansen og Kasper Juhl Rugholm. I dag ejes Optima Sport af Kasper Juhl Rugholm.

 

KASPER JUHL RUGHOLM

”Jeg har selv dyrket triatlon, og oplever ofte at have tunge ben efter træning. Som familiefar med to børn og et fuldtidsarbejde at passe, så er der jo ikke tid til at ligge på sofaen og slappe af mellem mine træningspas.

Derfor gik jeg i gang med at undersøge, hvad der kunne hjælpe mig til at restituere hurtigere, og det var selvfølgelig helt afgørende, at det skulle være af naturlig vej på kroppens præmisser. Løsningen fandt jeg i Recovery Boots.

I min research fandt jeg frem til, at sygehusene i mange år har brugt restituerings-støvler til patienter, som har problemer med kredsløbet i benene, og hvis man kan bruge dem i sundhedsvæsenet til at behandle og kurere patienter, så måtte det jo også kunne bruges i forhold til restitution af mine tunge ben.

Derefter gik vi i gang med at lede ude i verden efter en virksomhed, som kunne producere Recovery Boots til os, og det lykkedes heldigvis hurtigt at finde en samarbejdspartner, som har samme krav til kvalitet, som vi har.”

Vi har hos Optima Sport siden udvidet vores sortiment, så vi nu har flere produkter, der kan hjælpe til en hurtigere restitution. Vores mål er at blive dit foretrukne sted for produkter, der kan hjælpe dig til at restituere hurtigere. Fælles for alle vores produkter er, at vi selv aktivt bruger dem i forbindelse med vores sport.

Kort om Kasper: Født: 1977 Uddannelse: Cand.merc Gift med Charlotte, har 2 sønner og bor i Vejle Fritid: Cyking, løb og styrketræning.


Optima Sport i Løvens hule

I sæson 7 (2022), episode 2, var vi i Løvens hule for at vise vores recovery boots frem til investorene.

På trods af, at løverne kunne lide vores produkt og syntes behandlingen var dejlig, fik vi desværre ikke nogen investering med hjem.

Du kan finde espisoden nedenfor omkring 20 minutter inde i programmet.

https://www.dr.dk/drtv/se/loevens-hule_-kan-i-laere-en-gammel-hund-nye-tricks_294283

 


Hvorfor handle hos os?

Vi ønsker at du skal være tilfreds når du handler hos os og at vores recoveryboots er det rigtigt valg for dig, derfor tilbyder vi en 10 dages prøveperiode på vores Recovery Boots, hvor du kan prøve støvlerne af. Er de mod forventning ikke noget for dig, sender du dem bare retur til os.

Derudover ønsker vi at give et kvalitetsprodukt til en god pris. Det betyder at hvis du kan finde et produkt med de samme specifikationer et andet sted giver vi dig denne pris.


MÅLSÆTNINGER

Hos Optima Sport er vi dedikerede til at optimere præstationer og restitution for atleter og motionister på alle niveauer. Vores mission er at gøre aktiv restitution til en nøglekomponent i enhver træningsrutine, så du kan yde dit bedste hver gang.

Vi forstår de utallige timer og den indsats, du investerer i din træning, og vi er her for at sikre, at du får det maksimale udbytte. Restitution er afgørende - det er i denne fase, din krop genopbygger og styrkes, hvilket gør den lige så vigtig som selve træningen.

Vores sortiment, som startede med de banebrydende Recovery Boots, er nu udvidet til at omfatte en bred vifte af produkter, alle designet med det formål at hjælpe atleter og motionister med at opnå hurtigere restitution og reducere skadesperioder. Vi bruger selv de produkter, vi tilbyder, for at sikre, at de lever op til de højeste standarder og virkelig gør en forskel.

Med Optima Sport kan du forvente:

 • Hurtigere og mere effektiv restitution efter træning.
 • Forebyggelse af træthed og tunge ben.
 • Reduktion af risikoen for skader og kortere skadesperioder.
 • Et bredt udvalg af produkter, der understøtter din trænings- og restitutionproces.

Vi er mere end bare et produkt - vi er din partner i at opnå optimal præstation og hurtigere restitution. Velkommen til Optima Sport, hvor vi hjælper dig med at optimere din sport.


  Effekten af Recovery Boots

  Kompression af dine ben og lymfer giver en øget cirkulation af blod og fjerne hævelser og smerte. Dette gør at du kan forebygge skader og komme dig hurtigere efter skadesperioder.

   

  Sportsmassage hjælper dig til at løsne op før din træning, så du undgår “tunge ben”. Efter dine træning kan sportsmassagen hjælpe dig med at komme dig hurtigere til næste din træning.


  5 stjerner på TrustPilot

  Vi er utroligt glade for, at have så mange tilfredse kunder der har givet os 5 stjerner på Trustpilot.


  Spørgsmål?

  Hvis du har spørgsmål, eller brug for rådgivning, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os eller læse vores mest stillede spørgsmål (FAQ):

   


  Kontakt os via mail
  Du er altid velkommen til at sende os en email med spørgsmål. Vi svarer normalt indenfor 2 dage.

  Kontakt os via telefon
  70 60 48 15
  Vores dygtige og kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe, mandag-torsdag 09:00-12:00