Bag om Optima Sport

Bag om Optima Sport

Hvem står bag Optima Sport

Optima Sport er startet af Heine Toft Kristiansen og Kasper Juhl Rugholm. I dag ejes Optima sport af Kasper Juhl Rugholm.

 

KASPER JUHL RUGHOLM

”Jeg har selv dyrket triatlon, og oplever ofte at have tunge ben efter træning. Som familiefar med to børn og et fuldtidsarbejde at passe, så er der jo ikke tid til at ligge på sofaen og slappe af mellem mine træningspas.

Derfor gik jeg i gang med at undersøge, hvad der kunne hjælpe mig til at restituere hurtigere, og det var selvfølgelig helt afgørende, at det skulle være af naturlig vej på kroppens præmisser. Løsningen fandt jeg i recovery-boots.

I min research fandt jeg frem til, at sygehusene i mange år har brugt restituerings-støvler til patienter, som har problemer med kredsløbet i benene, og hvis man kan bruge dem i sundhedsvæsenet til at behandle og kurere patienter, så måtte det jo også kunne bruges i forhold til restitution af mine tunge ben.

Derefter gik vi i gang med at lede ude i verden efter en virksomhed, som kunne producere recovery-boots til os, og det lykkedes heldigvis hurtigt at finde en samarbejdspartner, som har samme krav til kvalitet, som vi har.”

Kort om Kasper: Født: 1977 Uddannelse: Cand.merc Gift med Charlotte, har 2 sønner og bor i Vejle Fritid: Cyking, løb og styrketræning.


Optima Sport i Løvens hule

I sæson 7 (2022), episode 2, var vi i Løvens hule for at vise vores recovery boots frem til investorene.

På trods af, at løverne kunne lide vores produkt og syntes behandlingen var dejlig, fik vi desværre ikke nogen investering med hjem.

Du kan finde espisoden nedenfor omkring 20 minutter inde i programmet.

https://www.dr.dk/drtv/se/loevens-hule_-kan-i-laere-en-gammel-hund-nye-tricks_294283

 


Hvorfor handle hos os?

Vi ønsker at du skal være tilfreds når du handler hos os og at vores recoveryboots er det rigtigt valg for dig, derfor tilbyder vi en 10 dages prøveperiode, hvor du kan prøve støvlerne af. Er de mod forventning ikke noget for dig, sender du dem bare retur til os.

Derudover ønsker vi at give et kvalitetsprodukt til en god pris. Det betyder at hvis du kan finde et produkt med de samme specifikationer et andet sted giver vi dig denne pris og 5% rabat oveni.


MÅLSÆTNINGER

Optima Sport er sat i verden for at give en konkurrencefordel til verdens atleter, sportsudøvere og trænere. Vores mål er at gøre aktiv restitution til en integreret del af enhver træning. Vi ved hvor mange timer du ligger i din træning og ønsker at du skal få det fulde udbytte. Det er under restitution at kroppen bliver stærkere, hvorfor denne del er ligeså vigtig som den hårde træning.

Vores recovery boots hjælper dig med at:

  • Komme ovenpå efter en hård træning.
  • Forebygge tunge ben.
  • Forebygge skader.
  • Gøre dine skadesperioder kortere.

Effekten af Recovery Boots

Kompression af dine ben og lymfer giver en øget cirkulation af blod og fjerne hævelser og smerte. Dette gør at du kan forebygge skader og komme dig hurtigere efter skadesperioder.

 

Sportsmassage hjælper dig til at løsne op før din træning, så du undgår “tunge ben”. Efter dine træning kan sportsmassagen hjælpe dig med at komme dig hurtigere til næste din træning.


5 stjerner på TrustPilot

Vi er utroligt glade for, at have så mange tilfredse kunder der har givet os 5 stjerner på Trustpilot.


Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, eller brug for rådgivning, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os eller læse vores mest stillede spørgsmål (FAQ):

 


Telefon

 

Mandag – torsdag: 09:00 – 12:00


Mail

 

Du får normalt svar indenfor 24 timer i hverdagen. Skriv gerne dit ordrenummer i mailen.