Målsætninger

Optima Sport er sat i verden for at give en konkurrencefordel til verdens atleter, sportsudøvere og trænere. Vores mål er at gøre aktiv restitution til en integreret del af enhver træning. Vi ved hvor mange timer du ligger i din træning og ønsker at du skal få det fulde udbytte. Det er under restitution at kroppen bliver stærkere, hvorfor denne del er ligeså vigtig som den hårde træning.

Vores recovery boots hjælper dig med at:

  • Komme ovenpå efter en hård træning.
  • Forebygge tunge ben.
  • Forebygge skader.
  • Gøre dine skadesperioder kortere.

Kompression af dine ben og lymfer giver en øget cirkulation af blod og fjerne hævelser og smerte. Dette gør at du kan forebygge skader og komme dig hurtigere efter skadesperioder.

 

Sportsmassage hjælper dig til at løsne op før din træning, så du undgår “tunge ben”. Efter dine træning kan sportsmassagen hjælpe dig med at komme dig hurtigere til næste din træning.

 

Vi ønsker at du skal være tilfreds når du handler hos os og at vores recoveryboots er det rigtigt valg for dig, derfor tilbyder vi en 7 dages prøveperiode, hvor du kan prøve støvlerne af. Er de mod forventning ikke noget for dig, sender du dem bare retur til os – vi betaler fragten. Derudover tilbyder vi dig 24 måneders reklamationsret, hvis dine recoveryboots mod forventning skulle gå i stykker.