Prismatch

Betingelser for prismatch

Vi vil være din foretrukne leverandør af restitutionsprodukter, derfor tilbyder vi prisgaranti på ALLE varer i hele vores sortiment! Har du set produkter med de samme specifikationer f.eks. på PriceRunner, som vores billigere et andet sted, matcher vi denne pris. For at sikre en fair sammenligning, når prisgarantien skal bruges, skal disse enkle krav opfyldes, inden en prisgaranti kan gøre sig gældende:

- Det skal være hos en dansk onlineshop med dansk cvr nr. og et varelager placeret i Danmark.

- Varen skal være på lager og til levering inden for 1-3 dage.

- Varen skal være nøjagtig den samme; producent, farve osv.

- Dokumentationen skal være i form af et link til varen.

- Prisen skal være på 1 stk. af varen (altså ikke 2 for X kr.).

- Prisgarantien gælder varer der reelt er tilgængelige, og dermed ikke tilbud, kø-tilbud, bundletilbud og/eller ved tilbud med begrænsede antal/tid.

- Prisgarantien gælder ikke tilbud der kræver medlemskab såsom en indkøbsforening eller nogen form betaling for at få adgang til tilbuddet.

- Prisgarantien omfatter udelukkende varer, der er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.

- Prisgarantien gælder ikke specialtilpasset produkter såsom gavekort og returlabel.

For at gøre brug af prisgarantien skal du helst indberette prisdifferencen før du afgiver din ordre. Bestil først når du har fået en godkendelse fra os pr. mail. Skulle du mod forventning finde en vare hos en anden onlineshop, som er billigere end hos os, så matcher vi prisen for dig. Når vi har verificeret, at shoppen overholder vores betingelser, vil du modtage en rabatkupon og du kan herefter bestille via vores hjemmeside. Prisgaranti-forespørgsler behandles på 1-3 hverdage. Har du allerede fået leveret din vare, og det er inden for 14 dage efter leveringen, kan du gøre brug af prisgarantien på bestilte varer, ved at kontakte os (HUSK AT SKRIVE DIT ORDRENUMMER).

N.B. Læs venligst betingelser herunder før du indberetter et produkt.