Brugermanual til Recovery Boots

Brugermanual til Recovery Boots

Brugermanual / starterguide Optima Sport Recovery Boots

Nedenfor finder en manual til vores recovery boots. Manualen indeholder både en starter guide til vores stationære maskine samt til vores batteri maskine.

Her finder du manualen:

Optima Sports Recovery Boots brugermanual

 

Påsætning af slanger

 

Valg af programmer

Før træning

Før træning kan Optima Sport Recovery Boots fungere som massage til opvarmning af dine muskler. Pre-træning sessioner er generelt 10 til 20 minutter lange med et moderat intensitetsniveau i program/mode A + C.

 

Efter træning – Restitution

Vi anbefaler generelt at tage 20 til 30 minutter i program B (lymfedrænage) efterfulgt af 15 til 30 minutter i et af massageprogrammerne (A, C eller D).

 

Valg af massageprogram afhænger af temperament. Program D vil føres som det hårdeste program, hvor presset kan føles højt (du kan selvfølgelig altid vælge at skrue ned for presset).

 

Genoptræning

Er du i genoptræning efter en skade skal du ofte nedsætte trykket i støvlen. Start med 5 til 10 min i program B (lymfedrænage) med lavt tryk (30-150 mmHg). Dette vil give drænage og blodcirkulation til skaden og nedsætte genoptræningsperioden.

 

Efter 5 – 10 min kan du evt. koble det eller de kamre fra, som trykker på det sted din skade er lokaliseret og køre videre med de resterende kamre. Alternativt konfererer med din fysioterapeut.

 

Generelt er det er normalt at føle sig tørstig efter brug af støvlerne, så sørg for at få noget at drikke. Jeg håber ovenstående var en hjælp for dig.

 

Fjernelse af bundskrue

 

Andre spørgsmål

Har du spørgsmål har vi lavet en side med “spørgsmål og svar” her.