Optima Sport Recovery Boots

Recovery boots hjælper dig til at få det maksimale ud af din træning ved at give dig en bedre og hurtigere restitution. Mange undersøgelser har vist at kompression kan hjælpe med at give en bedre restitution og i dag anvendes de af mange professionelle atleter bl.a. indenfor cykling. Bootsene anvender komprimeret luft til at massere eller fjerne væske/hævelse. Dette hjælper dig til at blive restitueret hurtigere. Behandlingen føles som den æltning og strækning af muskler, der finder sted ved massage. Man mener at 20 minutters behandling, svarer til op til 48 timers passiv restitution.

Hos Optima Sport får du en rejsetaske med til dine boots. Herudover kan du vælge den længde ben som passer bedst til dig – uden at det koster ekstra. Vi yder desuden prismatch – det betyder at hvis du finder et produkt med samme specifikationer matcher vi prisen og giver dig desuden 5% rabat. Endelig du kvit og frit prøve dine boots i 7 dage for at finde ud af om den behandling bootsene giver er noget for dig. Er det ikke tilfældet returnere du blot støvlerne til os og får dine penge tilbage.

Maskinen fungere ved at anvender komprimeret luft til at massere eller fjerne vemøse væske/hævelse. Dette hjælper dig til at blive restitueret hurtigere. Behandlingen føles som den æltning og strækning af muskler, der finder sted ved massage.