Praktikophold - Talentfuld studerende med mod på kommunikation, salg og marketing

Optima Sport søger lige nu 1-2 praktikanter til vores afdeling for salg, marketing og kommunikation. Du vil få et alsidigt og spændende job, hvor du vil opnå erfaring med et bredt udsnit af opgaver. Du vil opnå en stor ballast og en masse nye kompetencer.Dine opgaver

Du vil få mulighed for selv at præge jobbet i den retning du ønsker. Vi søger to studerende, så hvis du har spidskompetencer inden for nogle af områderne, men ikke alle, så tøv ikke med at søge:

Kommunikation og marketing

  • Ekstern og intern kommunikation og kampagner
  • Pressearbejde og skrive artikler
  • Content til vores digitale platforme
  • Lave film i samarbejde med vores fotograf
  • SEO optimering

Hvem er du som person?

Du er udadvendt, du er hurtig til at sætte dig ind i nye opgaver og du er god til at sætte dig ind i kundernes behov. Du trives med en varieret hverdag, hvor det til tider kan gå stærkt og der er mange bolde i luften, men hvor der andre dage er behov for fordybelse og fokus. Du skal være detaljeorienteret og dygtigt til engelsk, særligt på skrift. Kan du andre sprog som fx svensk, norsk eller tysk er det et plus. Du har et digitalt mindset.Du får en fast plads på vores kontor i Vejle, hvor du kan tjekke ind og være en del af teamet, men du har også mulighed for at passe dele af jobbet hjemmefra. 


Hvem er Optima Sport

Optima Sport er en start-up inden for sports tec. Vi er en lille dynamisk virksomhed hvor der er højt til loftet og ikke langt fra tanke til handling. 

 

Lyder ovenstående interessant, så skriv en mail til kasper@optimasport.dk